Wat doet een human design coach?

Een bezoekje brengen aan een human design coach kan jou veel bieden. Het zal je inzichten kunnen geven over hoe jij je leven leidt en je kunnen helpen bij je persoonlijke groei. Als je wilt weten hoe dit in z’n werk gaat en wat het je kan opleveren, lees dan zeker verder!

Human design, wat is dat?

Human design is een systeem dat je inzicht kan geven over de valkuilen en kwaliteiten van het leven. Elk mens is op een specifieke manier geprogrammeerd. Dit is dan ook wat jouw persoonlijk uniek maakt. Een human design coach zal een blauwdruk van je leven kunnen maken en je op die manier kunnen helpen om deze inzichten te krijgen.

De blauwdruk, ook wel persoonlijke chart genoemd, wordt gemaakt door te kijken naar je geboortedatum, plaats en tijd. Aan de hand van deze chart zal je verschillende inzichten over jezelf kunnen krijgen. Human design is een systeem dat een samenvoeging is van de belangrijkste spirituele leringen en wetenschappen. Er wordt gebruikgemaakt van eeuwenoude inzichten. De human design coach heeft hier alles over geleerd en zal je gaan helpen om deze inzichten te gaan snappen.

De beste versie van jezelf worden

Door je persoonlijke blauwdruk te bestuderen zul je veel inzichten over jezelf en over je leven kunnen krijgen. Je leert over je valkuilen, maar ook je kwaliteiten en dan vooral hoe je hier mee om zou moeten gaan. Zo zul je gaan begrijpen waarom je in bepaalde situaties op een bepaalde manier reageert. Zo kun je je beter gaan ontwikkelen op punten die je moeilijk vindt om aan te pakken.

Van de human design coach krijg je handvatten om te groeien als mens. De handvatten zullen je inzichten geven, die jij zelf moet gaan vertalen naar het dagelijkse leven. Op deze manier zul je uitgroeien tot de beste versie van jezelf.

Je eigen navigatiesysteem

Je kunt de blauwdruk en de hulp van een human design coach zien als je persoonlijke navigatiesysteem. Wanneer je even niet meer weet wat je moet doen of je verdwaald en doelloos voelt, dan is er een human design coach die je handvatten kan geven om jezelf weer terug te vinden. Je zit wel zelf aan het stuur. Je krijgt hulp, tips en handvatten, maar het is wel aan jezelf om er iets mee te doen. Alleen jij kunt jezelf laten groeien en de beste versie van jezelf laten worden, iemand anders kan dit niet voor je doen.

 

Tip: Evelienvanes.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *